Lezingen


Ik vind het heel leuk om lezingen te houden. Het past bij me en ik denk dat ik daar talenten voor heb gekregen. Ik probeer steeds te blijven groeien als spreker. In de afgelopen jaren heb ik allerlei trainingen gedaan oa bij een theaterschool. Het is heerlijk om na te denken over geloofsoverdracht. Hoe kun je in woorden het evangelie dichtbij het hart van mensen brengen.

In de afgelopen jaren heb ik op veel conferenties gesproken en ook in allerlei bedrijven en kerken.Vaak doe ik ook inspiratie trajecten met groepen (ook uit het bedrijfsleven) en kerken.

Ik heb oa gesproken voor Europartners in Porto, een internationale conferentie van de CBMC (christelijke businessclub). Ik spreek geregeld voor allerlei CBMC groepen. Geregeld spreek ik voor de ZOA of train ik werknemers van de ZOA. Ik heb gesproken voor mannen- en vrouwenconferenties in Wezep, Rijnsburg, Lunteren, Dalfsen, Assen  en Amsterdam. Ik spreek geregeld voor LinkedIn netwerk bijeenkomsten. In veel kerken heb ik lezingen gehouden met name over de thema’s als ‘Het werk van De Geest’, ‘Verandering’, ‘Vernieuwing’, ‘Leven uit genade’, ‘leiderschap’ en ‘Genade managment’ . Ook spreek ik geregeld voor onderwijsinstellingen en scholen over ‘Identiteit’, ‘Hoe ziet God de kinderen?’ en ‘Handelingsgericht Onderwijs’ (Noelle Pameijer is de bedenker van dit model).

Een grote passie van mij is ‘christen zijn in de wereld’. Op allerlei manieren wil ik graag met het schitterende evangelie de wereld bereiken. Ik probeer daarom dominee te zijn in de wereld en niet alleen in de kerk. We zijn in de kerkelijke gemeente veel bezig met de vraag hoe we de stad kunnen beinvloeden en veranderen. Naast de inspirerende en bruisende Koepelkerk zijn er  een aantal nieuwe creatieve gemeenschappen ontstaan, Villa Klarendal, Leef! en ‘Leven in Schuytgraaf’,  die op een zeer inspirerende manier christen zijn in hun eigen leefomgeving. We hopen dat er in 2015 tenminste 7 van deze gemeenschappen (nieuwe gemeentestichtingsprojecten) zijn in Arnhem en omgeving. In Arnhem werken we niet met dure gemeentestichters of dure professionals. We zoeken een aantal volwassen christenen (het liefst uit verschillende kerken) die samen een gemeenschap willen vormen. Ook over gemeentestichting en hoe wij dat doen in Arnhem spreek ik geregeld.

Als je mij wilt uitnodigen om een lezing te houden (bijvoorbeeld over mijn boeken) kun je mailen naar hutgermarl@wxs.nl. Omdat mijn agenda snel volloopt  is het slim om lang van te voren contact te zoeken.  Bel of mail gerust voor meer informatie.

Hieronder vindt je MP3’s van lezingen. Je mag ze gratis luisteren en downloaden. Als je wilt reageren kan dat hieronder.

Kwestbaar en weerbaar Katwijk vrouwendag

Wordt vernieuwd naar het beeld van je schepper Vrouwenconferentie Lunteren 2011 deel 1

Wordt vernieuwd naar het beeld van je Schepper vrouwenconferentie Lunteren 2011 Deel 2 

De Geest van Christus Lezing 1 Gert Hutten

De Geest van Christus Lezing 2 Gert Hutten

Leven Door de Geest Lezing 1 Gert Hutten

Leven door de Geest Lezing 2 Gert Hutten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: